ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καλύβης: Οι διαρροές για εκλογές οδηγούν σε ντε φάκτο διάσπαση

kalibis-300x190
Να σταματήσουν οι κυβερνητικές διαρροές για πιθανολογούμενες εκλογικές ή άλλες κινήσεις ζητεί με δήλωσή του ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ακυρώνουν για μια ακόμη φορά το κόμμα, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνεται μια μάχη χαρακωμάτων με πολεμική μέσα από τις τηλεοράσεις». 

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε δημιουργείται μια βαθειά και αξεπέραστη διχοτόμηση η οποία θα οδηγήσει σε ντε φάκτο διάσπαση του κόμματος. Δεν πρέπει να παραμείνουμε απαθείς και αυτοπαγιδευμένοι στη δίνη των εξελίξεων» ανέφερε ο κ. Καλύβης και τόνισε ότι πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους το συνέδριο του κόμματος. 

«Είναι επείγουσα ανάγκη, με ευθύνη του Προέδρου και του Γραμματέα του κόμματος, να συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία μαζί με τα κεντρικά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, με στόχο να εξεταστούν από κοινού οι ενδεδειγμένες πολιτικές κινήσεις για την επόμενη περίοδο και να διασφαλιστεί ώστε το συνέδριο του κόμματος, που αποφάσισε η ΚΕ, θα πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους και προϋποθέσεις».
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.