ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Τομ Κρουζ στην Κολομβία για γυρίσματα

tom-krouz-300x190
Ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Κρουζ έφτασε στη Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Κολομβία, για να "κάνει κάποια γυρίσματα" εκεί στο πλαίσιο μιας νέας ταινίας, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Άνιμπαλ Γαβίρια.

"Θα παραμείνει μερικές ημέρες στην πόλη και μερικές επιπλέον ημέρες στη χώρα. Θα κάνει γυρίσματα σε διάφορα μέρη της Μεντεγίν", σημείωσε ο ίδιος.

"Σε οικονομικό επίπεδο" πρόκειται για μια "πολύ σημαντική επίσκεψη" για την πόλη, υπογράμμισε ο δήμαρχός της, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα του Αμερικανού σταρ καλύπτεται από "απόλυτη μυστικότητα".

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στη Μεντεγίν για να εντοπίσει κάποια μέρη σε σχέση με ένα μελλοντικό κινηματογραφικό του σχέδιο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Μεντεγίν είναι μια πόλη της Κολομβίας που έγινε γνωστή από το ομώνυμο καρτέλ, ο ζάμπλουτος αρχηγός του οποίου, Πάμπλο Εσκομπάρ, σκοτώθηκε τον Δεκέμβριο του 1993 από την κολομβιανή αστυνομία. Επικεφαλής ενός από τα πιο ισχυρά καρτέλ τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ο Εσκομπάρ είχε ανοίξει πόλεμο με το κολομβιανό κράτος για να αποφύγει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Το "Επικίνδυνη Αποστολή - Μυστικό Έθνος" με τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χαντ βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις αρχές αυτού του μήνα και παρέμεινε για δύο εβδομάδες πρώτο στο αμερικανικό box office.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.