ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Τσίπρας βρέθηκε στη Μήλο

milos-tsipras-300x190
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ανήμερα της Παναγίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Μήλο.

Όπως αναφέρει το milosvoice.gr: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. 

Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειας του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο.

Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο “Γαλήνη” στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας ‘Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.

Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης. Αργά το βράδυ ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε».

Σύμφωνα με το Miloslife.gr: «Κάπου στη Μήλο κυκλοφορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επίσης στη Μήλο είναι για διακοπές πλήθος επωνύμων, πολιτικοί, τηλεαστέρες, ηθοποιοί. Ο πρωθυπουργός εθεάθη χθες (σ.σ. Σάββατο) να δειπνεί στη Γαλήνη στο Μύτακα. σύμφωνα με πληροφορίες. 

Στην παρέα του πρωθυπουργού ήταν και ο Υπουργός Π. Πολάκης βουλευτής Χανίων καθώς και ο αδελφός του Δημήτρης. Στη Μήλο στην παρέα προστέθηκε και ο κ. Δημήτρης Τσίπρας μεταλλειολόγος εξαδελφος του Πρωθυπουργού. 

Στο νησί έφτασε με σκάφος. Είδαμε επίσης τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, Λάμπη Ταγματάρχη κ.α. Ο πρωθυπουργός πάντως δεν συναντήθηκε με τον Νίκο Συρμαλένιο που επίσης ήταν στη Μήλο και βρισκόταν στον Εμπουρειό. Ο Νίκος Συρμαλένιος ήταν ενήμερος για το ταξίδι του Α. Τσίπρα στη Μήλο καθώς είχε επικοινωνήσει με τον Π. Πολάκη. 

Πάντως το σκάφος έδεσε στην Κάναβα στο βιομηχανικό λιμάνι αποφεύγοντας τη μαρίνα του Αδάμαντα. Στη Μήλο βρίσκεται και η Ελενα Παναρίτη οικονομολόγος πρώην συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.