ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νεκρός σε τροχαίο ο Βορειοηπειρώτης εκδότης Βεζιάνης - ΦΩΤΟ

nekros-300x190
Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο Θεόδωρος Βεζιάνης. Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στον οδικό άξονα Αργυροκάστρου Κακαβιάς όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Θεόδωρος Βεζιάνης εξετράπη της πορείας του έξω από το χωριό Ζερβάτι, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος λόγω της βροχής. 

Τραυματίστηκαν ακόμη 3 άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για Έλληνες βορειοηπειρώτες που ζουν στο εξωτερικό και όλοι μαζί ταξίδευαν στο Πωγώνι της Βορείου Ηπείρου προκειμένου να παραστούν σε μια σειρά απο προγραμματισμένες εκδηλώσεις. 

nekros-

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Βεζιάνης

Ο Θεόδωρος Βεζιάνης ήταν μια από τις ηγετικές μορφές του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Για 15 και πλέον χρόνια υπήρξε εκδότης της εφημερίδας "ΟΡΑΜΑ". Ήταν ένας από τους πέντε βορειοηπειρώτες που είχαν καταδικαστεί στην περιβόητη δίκη των Τιράνων σε μια προσπάθεια των Αλβανών να κάμψουν το φρόνημα των βορειοηπειρωτών λίγο μετά την πτώση της δικτατορίας στη γειτονική χώρα. 

Συγκλονισμένοι είναι οι συγχωριανοί του στη Φράστανη του Αργυροκάστρου καθώς έχασαν έναν εξαίρετο άνθρωπο και έναν μεγάλο και ακούραστο αγωνιστή για τα δικαιώματα της Βορείου Ηπέιρου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: epirus-tv
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.