ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μεϊμαράκης: Άπειρος ανεπαρκής και αναξιόπιστος ο Τσίπρας

MEIMARAKIS-300X190
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως επιλέγει την απόδραση οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Τσίπρας πηγαίνει πολύ γρήγορα για να μην φανεί ο λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες. «Προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων, σήμερα οι Έλληνες έχουν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα του κ. Τσίπρα με το ροζ συννεφάκι που έλεγε προεκλογικά» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Χαλκίδα, κατηγορώντας τον για απειρία και ανεπάρκεια.

«Φάνηκε ότι δεν είχε κανένα σχέδιο. Υπόσχονταν στους πάντες τα πάντα» είπε, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί πως θα έσκιζε τα μνημόνια. «Εμείς του λέμε 20 ψηφίζουμε, 21 έρχεται ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα για αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία καθώς, όπως είπε, δεν ήθελε καμία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και καμία συνεννόηση.

«Τώρα τους ξέρουμε, τώρα τους μάθαμε και τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, επισημαίνοντας πως τώρα «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τώρα θα κριθεί αν η χώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα ή θα μείνει στο δρόμο της ανασφάλειας». Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, η χώρα θα κινηθεί σε τρεις άξονες, τη διασφάλιση πολιτικής σταθερότητας, τις συναινέσεις και τις συνεργασίες όλων των δημοκρατικών δυνάμεων που θέλουν να πάει η χώρα μπροστά, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο εθνικό πρόγραμμα για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο.




«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την πραγματική οικονομία και να σταματήσουμε τα νέα λουκέτα και την ανεργία» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.Αναφερόμενος στους αγρότες, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας τούς εξαπάτησε και έθεσε ως στόχο την ελάφρυνση της φορολογίας αλλά και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε έντονη κριτική στον κ. Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση, λέγοντας πως «εμείς του δώσαμε εντολή να διαπραγματευτεί τον Γενάρη κάτω από ένα δισ. και γύρισε με 90 δισ... τι πόνο είχε όταν έβαζε την υπογραφή του και καταδίκαζε τον ελληνικό λαό; Δεν ήξερε, μας είπε, είχε υποτιμήσει τις τράπεζες, μόνο ήξερε να μας βρίζει εμάς προδότες και γερμανοτσολιάδες, όταν εμείς προωθούσαμε τα συμφέροντα στην Ευρώπη; Τον συμπονώ, αλλά με εμάς οι διαπραγματεύσεις δεν κράταγαν μήνες, πηγαίναμε διαβασμένοι και δεν πηγαίναμε με πουκάμισα έξω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση και για το μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για ανεπάρκεια της κυβέρνησης και λέγοντας πως «μαζί με τους ΑΝΕΛ μετέτρεψαν τη χώρα σε μαγνήτη για μετανάστες». Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως σε φαινόμενα διαφθοράς θα είναι άτεγκτος, και ζήτησε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, και να μην υπάρξει καμία ψήφος διαμαρτυρίας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.