ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ενημέρωση τουριστών για τους κινδύνους των θαλάσσιων σπορ

enhmerwsi-300x190
Σε εξέλιξη βρίσκονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι κοινές ενημερωτικές δράσεις του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό SAFE WATER SPORTS και την Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, για την ενημέρωση των τουριστών που μεταβαίνουν στα νησιά μας, σχετικά με την επικινδυνότητα των θαλάσσιων σπορ.

Συγκεκριμένα, εθελοντές από το SAFE WATER SPORTS και τους ναυαγοσώστες, με τη συνδρομή ανδρών του λιμενικού, διανείμουν ενημερωτικά έντυπα στα ελληνικά και στα αγγλικά σε όλους τους επιβάτες των πλοίων, που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά για τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Με το περιεχόμενο του εντύπου, το οποίο τιτλοφορείται “ Ο Δωδεκάλογος της Ασφάλειας των θαλασσίων Σπορ”, επιδιώκεται η ενημέρωση των τουριστών που θα επισκεφθούν τις παραλίες τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τα βασικά σημεία τα οποία πρέπει ο τουρίστας να προσέχει όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα θαλάσσια σπορ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πλοία θα παρουσιάζεται οπτικοακουστικό μήνυμα διάρκειας περίπου ενός λεπτού, το οποίο θα προτρέπει τους επιβάτες να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα “www.safewatersports.gr ” σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από το SAFE WATER SPORTS σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα.

Πρόκειται για μία πληροφοριακή πλατφόρμα από την οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ και τους ναυαγοσώστες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.