ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κύπρος: Ο υπουργός Ενέργειας αναμένει μειώσεις στις τιμές των καυσίμων

lakkotripis-300x190
Ο Υπουργός Εμπορίου, Ενεργείας, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης δήλωσε την Παρασκευή πως αναμένει μείωση στις λιανικές των καυσίμων την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε δήλωση μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην παρουσία των εταιρειών πετρελαιοειδών, για το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων αποθήκευσης υγραερίου από τον κόλπο Λάρνακας στην περιοχή Μαρί – Βασιλικό, ο Υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι σήμερα μία από τις εταιρείες μείωσε τις τιμές της βενζίνης. 

Πρόσθεσε ότι αναμένει πως αυτή η μείωση θα αντανακλαστεί άμεσα και στα πρατήρια προς όφελος των καταναλωτών. 

Ερωτηθείς για τους τρόπους με τους οποίους το Υπουργείο θα αντιμετωπίσει την παρατηρούμενη κατάσταση της άμεσης αύξησης στις τιμές των πετρελαιοειδών, όταν οι τιμές αυξάνονται διεθνώς και την αργοπορία στις μειώσεις όταν οι τιμές διεθνώς μειώνονται, ο κ. Λακκοτρύπης είπε πως σε σύσκεψη με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους συνδέσμους καταναλωτών συμφωνήθηκαν κάποια μέτρα και πρόσθεσε ότι έπεται νέα σύσκεψη την Πέμπτη κατά την οποία θα παρουσιαστεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα τιμών σε πραγματικό χρόνο. 

Πηγή: ΚΥΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.