ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δ. Καμμένος: Να αξιοποιήσουμε το ενεργειακό πλεονέκτημα που έχουμε

kammenos-300x190
Στις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το πακέτο των 86 δισ. ευρώ εφόσον συνοδευτεί με συγκεκριμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Δημήτρης Καμμένος, προτείνοντας την υπερψήφιση του σχεδίου νόμου για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ επικαλέστηκε ενδεικτικά αναγνώριση της μαστίχας Χίου ως θεραπευτικής ουσίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου, την ίδια στιγμή που "η Ελλάδα πουλάει την πατέντα της": 

"Η οικονομία αναπτύσσεται με νέες τεχνολογίες και με πατέντες. Γιατί τις πατέντες όλες τις διαχειρίζονται χώρες με φορολογικούς παραδείσους; Τα έσοδα όλα πηγαίνουν σε έναν φορολογικό παράδεισο".

Αυτό επεσήμανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προτείνοντας να καταστρωθεί ένα πρόγραμμα αξιοποίησης του συγκεκριμένου δεδομένου, όπως επίσης και "της ταμπέλας στο κρασί, στο λάδι και στη φέτα".

"Το πακέτο Γιούνκερ έχει πολλά πόδια. Μέσα στο πακέτο Γιούνκερ, με το γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται αυτές τις μέρες, θα πρέπει να καταθέσουμε σχέδια για το πώς θα αξιοποιήσουμε το ενεργειακό πλεονέκτημα που έχουμε, καθώς η Ελλάδα είναι ενεργειακός πυλώνας για την Ευρώπη" ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.