ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μητρόπουλος: Εκ των έσω ο πόλεμος που δέχομαι

mitropoulos-300x190
Σε αποκαλύψεις και καταγγελίες προχώρησε από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται εκτός λίστας. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη τύπου με αφορμή την δικαστική του υπόθεση που αφορά φορολογικές εκκρεμότητες , ένα ζήτημα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν υπάρχει και έχει παραγραφεί . 

«Την Τρίτη ο Νικολούδης μου αποκαλύψει πως στέλεχος της Κυβέρνησης έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να στείλει τον φάκελο στη Βουλή για άρσης ασυλίας μου, που πριν από 2 χρόνια , 11 Νοεμβρίου του 2013, είχε ξαναστείλει και είχε αποτύχει» 

Στην συνέχεια ο Αλέξης Μητρόπουλος προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες . «Μαθαίνω πως κάποια κανάλια επειδή ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα, πάνω από τον Αθανασίου, πάνω από όλους μας. Άρχισε ένας πόλεμος για μένα άνευ προηγουμένου». Μάλιστα υποστήριξε ότι όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας ενώ όπως είπε έχει ενημερώσει από την προηγούμενη Πέμπτη και το Αλέκο Φλαμπουράρη. 

Τα όσα κατήγγειλε στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ τα είχε πει νωρίτερα και σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς. 


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.