ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κρατούσαν... άσφαιρα Ξάνθη και ΑΕΚ

xanthi-aek-300x190
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Ξάνθη και η ΑΕΚ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες το Σάββατο χωρίς σκορ (0-0) στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά σχεδιασμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Από την πλευρά της η ακριτική ομάδα είχε την προσοχή της στα μετόπισθεν και προσπαθούσε ν' απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Στην επανάληψη, η Ένωση είχε και πάλι την υπεροχή, πίεσε την άμυνα του Τσενάμο, αλλά πολύ δύσκολα έφθανε σε απόσταση βολής, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν οχυρωθεί στα μετόπισθεν και έδιωχναν τους κινδύνους. Στο 60ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα από αριστερά, ο Αραβίδης δεν πρόλαβε για λίγο να βάλει την προβολή, ενώ η μπάλα πέρασε μπροστά και από τον Βάργκας που ακολουθούσε, στη σημαντικότερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε μοτίβο. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, αλλά ήταν φλύαρη και χωρίς ουσιαστικές εμπνεύσεις στις επιθετικές ενέργειες της και η Ξάνθη κατάφερε τελικά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0

Κίτρινες: 
Καπετάνος, Βασιλακάκης, Μπέρτος, - Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βάργκας, Αραβίδης

Ξάνθη (Λουτσέσκου): 
Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Οβίντιου (55' Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (81' Ράνος), Καρυπίδης, Ντιμίτροφ (46' Παπαστεριανός). 

ΑΕΚ (Δέλλας):
 Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλεδης, Γιοχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Βάργκας (69' Κρισάντους), Μπαρμπόσα (79' Ανάκογλου), Αραβίδης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.