ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το 10% των ψήφων του λαού ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης

theodorakis-300x190
Τρεις προϋποθέσεις - στόχους για την συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση έθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στο γυμναστήριο Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Πρώτον ένα σχέδιο ανάπτυξης για να υπάρχουν δουλειές. «Ετοιμάζω ένα δώρο για τον νικητή, μια ταμπέλα για το γραφείο του που θα γράφει 100.000 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεύτερη προϋπόθεση έθεσε την σύγκρουση με τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και ως τρίτη την επανάσταση στην Παιδεία, με δημιουργία πρότυπων σχολείων στις φτωχές περιοχές και σύγχρονα πανεπιστήμια.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι κόκκινη γραμμή για το Ποτάμι είναι η ανοικτή διακυβέρνηση προτείνοντας όλες οι θέσεις ευθύνης στην κρατική μηχανή να γίνουν με ανοικτή προκήρυξη και διαγωνισμό.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι διεκδικεί το 10% ή τριάντα έδρες για να αλλάξουνε τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα. Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να οδηγηθεί σε δεύτερες εκλογές καλώντας τα κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό που στήριξαν την συμφωνία να συμφωνήσουν στην συγκρότηση μιας κυβέρνησης με προσανατολισμό τριετίας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.