ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα

kairos-1-9-300x190
Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα και εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 19 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή σημαντική εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή μικρή περαιτέρω εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.