ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χ. Γεωργιάδης: «Οι κορυφαίοι στόχοι στην κυπριακή οικονομία έχουν επιτευχθεί»

gewrgiadis-300x190
Οι κορυφαίοι στόχοι στην οικονομία, που ήταν η έξοδος από την ύφεση και η επάνοδος σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχουν επιτευχθεί, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, σε ομιλία του σε συνέδριο οικογενειακών επιχειρήσεων, όπου παρουσίασε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

«Κορυφαία πρόκληση παραμένει η συνέχιση της προσπάθειας για διαρθρωτικές αλλαγές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, όπως η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας, η προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή στις τηλεπικοινωνίες και στα λιμάνια, και η αυτονόμηση των κρατικών νοσηλευτηρίων, ως απαραίτητη προϋπόθεση για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στον κρατικό προϋπολογισμό του 2016, τον οποίον θα καταθέσει στη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες, είπε ότι είναι απόλυτα ισοσκελισμένος και έχει περιθώριο για λελογισμένη αύξηση των πρωτογενών δαπανών, κυρίως των αναπτυξιακών.
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.