ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ισπανία: Συνεργασία με Ελλάδα και Ιταλία για την υποδοχή των προσφύγων

ispania-prosfugges-300x190
Τη δημιουργία δύο αποστολών διασύνδεσης σε συνεργασία με την Ελλάδα και την Ιταλία, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ισπανική κυβέρνηση, προκειμένου να διευκολύνει την υποδοχή των προσφύγων.

Στόχος της Μαδρίτης είναι να συμβάλει στο να επιτευχθεί η «καλύτερη υποδοχή και κυρίως η καλύτερη ενσωμάτωση σε καθένα από τα κράτη μέλη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για χιλιάδες μετανάστες που φθάνουν καθημερινά στο «κατώφλι» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι αποστολές αυτές θα εργάζονται σε συνεννόηση με τις πρεσβείες και τα προξενεία στην Ελλάδα και την Ιταλία όπου συρρέουν οι μετανάστες αλλά και με μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στις χώρες αυτές, εξήγησε η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης Σοράγια Σάενθ δε Σανταμαρία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου μετά το πέρας της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.