ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες, στο Αιγαίο,

kairos-23-9-300x190
Βροχές και καταιγίδες, στο Αιγαίο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και βαθμιαία σε αρκετές περιοχές του Ιονίου και της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο και από τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 στα νησιά του Αιγαίου αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Άστατο καιρό με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους και πιθανότητα για πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.