ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

kairos-26-9-300x190
Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ιδιαίτερα στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στα δυτικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη, περιμένουμε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου, Κεντρικού και Δυτικού Αιγαίου και από 18 έως 27 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Βροχές και καταιγίδες με τοπικά έντονα φαινόμενα και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.