ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φεστιβάλ Ζωής ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα

okana-300x190
Ο ΟΚΑΝΑ, σε μια μεγάλη προσπάθεια να ανατραπούν στερεότυπα, προκαταλήψεις, φοβικές στάσεις και συμπεριφορές κοινωνικού στιγματισμού και να στηριχθεί παράλληλα στην πράξη η εφαρμογή μιας ολιστικής προσέγγισης για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων, διοργανώνει σήμερα, στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, ένα 2ήμερο Φεστιβάλ Ζωής για ένα θέμα που μας αφορά όλους, διεκδικώντας μια ανοιχτή κοινωνία με ενημερωμένους και ευαισθητοποιημένους πολίτες. 

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, ο κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ, μίλησε για το όφελος που προκύπτει για την κοινωνία, τους εξαρτημένους και τους φορείς παροχής υπηρεσιών σε ευπαθείς πληθυσμούς από την αξιοποίηση των σύγχρονων τρόπων και μέσων επικοινωνίας σε μια εποχή που όλα εξελίσσονται ή μεταβάλλονται ταχύτατα. 

«Η ορθή και έγκυρη ενημέρωση πάντα θα υπάρχει ως ανάγκη του κοινού και είναι χρέος μας αυτήν την ανάγκη να την αναδεικνύουμε και να την ικανοποιούμε με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο. 

Το Φεστιβάλ με κεντρικό μήνυμα «Εθισμένοι στη ζωή» είναι η κορύφωση μίας εκστρατείας επικοινωνίας που υλοποιεί ο ΟΚΑΝΑ από τον Μάιο με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση όλων για όλα όσα προσφέρει ο χώρος των εξειδικευμένων φορέων αντιμετώπισης των εξαρτήσεων».

Την παρουσίαση ολόκληρης της εκστρατείας του ΟΚΑΝΑ «Εθισμένοι στη ζωή» (www.okanacampaign2015.gr), στο πλαίσιο της οποίας διοργανώνεται το Φεστιβάλ του ΟΚΑΝΑ, έκανε η Υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών & Δημοσίων Συνεργασιών του Οργανισμού, κα Λίνα Πλαγιανάκου. 

Στη Συνέντευξη Τύπου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας & Ισότητας, κα Μαρία Στρατηγάκη, απηύθυνε χαιρετισμό και ανέφερε: «Το νέο Κοινωνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, που σύντομα θα ανακοινωθεί, έχει ως σημαντική προτεραιότητα το ζήτημα των εξαρτήσεων και περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς. Η σύμπραξη όλων είναι σημαντική και αναγκαία».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.