ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

kammenos-300x190
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του κόμματος, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν τον αγώνα κατά της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα. 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν τη μάχη κατά της διαφθοράς, είτε αυτή στα υψηλά επίπεδα (πολιτικοί, μίζες) είτε αυτή που υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή (φακελάκι)». Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε ότι «προσπαθούν να μας τελειώσουν, όπως και παλιότερα, με τις δημοσκοπήσεις» για να συμπληρώσει ότι «εμείς θα καταφέρουμε να φέρουμε το καινούργιο στην πολιτική ζωή της χώρας».

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι η γεννημένη στις ΗΠΑ, Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα "edosafakelaki.org", στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς. Η κυρία Τρεμόντι σημείωσε ότι «η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού για το κράτος πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορέσει αυτή η χώρα να πάει μπροστά ξανά».

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα βρίσκονται, επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργος Κλειδέρης, ο ομογενής Χριστόφορος Σοφιανίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Νίκος Κατσαρός, η πρώην βουλευτής και απόφοιτος σχολής Εμπορικού Ναυτικού, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, ο αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και νυν επιχειρηματίας, Νεκτάριος Μεταξάκης, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Βάρδας, ο πανεπιστημιακός Ζήσης Παπανικολάου, ο επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού, Γιάννης Στεφανουδάκης, ο ιατρός, Κωνσταντίνος Μπούμπαρης, ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου και ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Γαβριήλ Αβραμίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.