ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσίπρας: Έγινε μια ουσιαστική συζήτηση

tsipras-300x190
Για καλύτερη διαδικασία σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας όπου "πράγματι ήταν στημένοι μονόλογοι", έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, μετά το ντιμπέιτ.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι "έγινε μια συζήτηση ουσιαστική, ο ελληνικός λαός έβγαλε κάποια συμπεράσματα, μας δόθηκε η δυνατότητα και να ανταλλάξουμε θέσεις, απόψεις, να συγκρουστούμε κιόλας". Ανέφερε ότι είναι μια διαδικασία που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση με αυτή τη μορφή, επισημαίνοντας ότι σε σχέση με τα προηγούμενα ντιμπέιτ των δύο διεκδικητών της πρωθυπουργίας που ήταν πάντοτε στημένα, τώρα είναι πιο ανοικτό "και άρα κάναμε μια καλή αρχή και πρέπει να τη συνεχίσουμε, γιατί ο ανοικτός διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και τον χρειάζεται το πολιτικό σύστημα".

Σε ερώτηση για το εάν έπαιξε ρόλο, "παρά τις συγκρούσεις", η "καλή χημεία" μεταξύ τους, σε σχέση με τα παλαιότερα ντιμπέιτ, ο κ. Τσίπρας είπε: "Νομίζω ότι αυτό επιτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση και διαφωνίες πολιτικές, τις οποίες κρίνει ο ελληνικό λαός".


Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.