ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Αν οι πολίτες ακούσουν τις θέσεις μας, θα είμαστε πρώτο κόμμα»

meimar-300x190
Προσκλητήριο ενότητας απηύθυνε το βράδυ του Σαββάτου, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν στο κόμμα του τη δύναμη για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας

«Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για να συμπληρώσει:

«Είμαστε δύναμη κεντροδεξιά, ευρωπαϊκή, κοινωνική, πραγματικά προοδευτική. Το αποδεικνύουν η ιστορία, οι επιλογές μας, οι σημερινές θέσεις μας».

«Πάνω απ' όλα η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε, καλώντας τους συγκεντρωμένους να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα σε όλους, «και σε εκείνους που τον Γενάρη δεν ήλθαν να ψηφίσουν, που ήταν στην αποχή, αλλά και σε όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ».



«Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν όμως και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές με όσα έκανε στους επτά μήνες που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και ρώτησε: 

«Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν;».

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν οι πολίτες συγκρίνουν τα κόμματα, «αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων, για να πάει τη χώρα μπροστά».

Ο ίδιος ζήτησε τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν «με βάση τη γνώση, τη σκέψη και τη δική τους κρίση», να «μην αιχμαλωτιστούν στην πόλωση και τον διχασμό» και να «μην πέσουν θύματα του λαϊκισμού, του φανατισμού, της έντασης και της λάσπης» που, όπως υποστήριξε, «άρχισαν κάποιοι να πετάνε»..

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του μπορεί με ένα σχεδιασμό να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, προειδοποίησε πως τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα, ενώ με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλία επανέλαβε πως δεν πρόκειται να δεχθεί τα μέτρα που πλήττουν τους αγρότες.

Ομιλία σε στελέχη δήμων και περιφερειών
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μιλήσει την Κυριακή το απόγευμα, στις 18:30, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε συγκέντρωση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν και παλαιότερα στελέχη από τον χώρο των δήμων και των περιφερειών της χώρας.


Μεϊμαράκης: Μόνη υπεύθυνη δύναμη η ΝΔ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.