ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έξι ομογενείς στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ

omogenoia-300x190
Έξι ομογενείς περιλαμβάνει η λίστα «Forbes 400» που καταρτίζεται κάθε χρόνο από το περιοδικό Forbes και περιλαμβάνει τους 400 πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Στη λίστα φιγουράρουν τα ονόματα έξι ομογενών, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα, έχοντας καταφέρει να φτάσουν στην καταξίωση.

Οι ομογενείς που συγκαταλέγονται στη λίστα είναι οι εξής:

1.Ο Jim Davis βρίσκεται στην 124η θέση της λίστας και η περιουσία του ανέρχεται στα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ άλλων, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών ειδών New Balance.
2.O John Catsimatidis βρίσκεται στην 186η θέση της λίστας και δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate.
3.Ο John Paul DeJoria κατετάγη στην 234η θέση της λίστας. Η περιουσία του ανέρχεται στα 2,9 δισεκατομμύρια και δραστηριοποιείται στο χώρο της ποτοποιίας, με την τεκίλα Patron να είναι διάσημη σε όλον τον κόσμο.
4.Ο Dean Metropoulos φιγουράρει στην 279η θέση της λίστας και η περιουσία του ανέρχεται στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
5.Ο 87χρονος Michael Jaharis βρίσκεται στην 307η θέση της λίστας και η περιουσία του φτάνει τα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.
6. Ο George Argyros, που δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοράς ακινήτων, βρίσκεται στην 342η θέση της λίστας με περιουσία 1,98 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.