ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καμμένος: Ψήφος στο παλιό σημαίνει παροχή ασυλίας

kammenos-300x190«Την Κυριακή, ψήφο στο παλιό σημαίνει παροχή ασυλίας σ'όλους αυτούς που σκοπό έχουν μια οικουμενική κυβέρνηση για να καλύψουν τις απάτες τους, και επαναφορά της διαφθοράς και της διαπλοκής», ανέφερε μιλώντας από το Ηράκλειο σε συγκέντρωση του κόμματος του στην αίθουσα Ανδρόγεω ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε την ομιλία του με μαντινάδες του Ψαραντώνη, λέγοντας στη συνέχεια, «Παίξαμε με τις αστραπές και τα αστροπελέκια, με τις καταιγίδες της διαφθοράς και της διαπλοκής, που είχαν υπολογίσει μετρήσει και σχεδιάσει αλλιώς ότι στις 25 Ιανουαρίου που παίρναμε εντολή για να κυβερνήσαμε τον τόπο θα είμασταν μόνο μια παρένθεση για λίγους μήνες», και μίλησε για σχεδιασμό πού θα οδηγούσε στο "να καταπνίξει τη λαϊκή βούληση».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, «Τα είχαν φτιάξει έτσι τα πράγματα, που μέσα σε λίγο καιρό ήθελαν να διαψεύσουν την λαϊκή εντολή. Εμείς," είπε, "δεν προδώσαμε την πατρίδα μας, δεν προδώσαμε τον αγώνα μας και το 'Οχι του Ελληνικού λαού. Καταφέραμε και ανατρέψαμε τα σχέδιά τους».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη συμφωνία λέγοντας: «Εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες, είδαμε το αληθινό πρόσωπο εκείνων που σχεδίαζαν την παράδοση της χώρας και το αληθινό πρόσωπο ότι θα έπρεπε να οδηγηθούμε σε μια νύχτα στο σχέδιο που είχαν φτιάξει οι Γερμανοί μαζί με τους διεθνείς κερδοσκόπους».

Στη συνέχεια μίλησε για τις στις δυό επιλογές, όπως είπε, που υπήρχαν και πρόσθεσε: «Δεν κερδίσαμε τη μάχη, αλλά δεν χάσαμε το πόλεμο, και είμαστε όρθιοι εδώ για να παλέψουμε πάλι. Δεν παραδώσαμε τη συνείδηση μας».

Αφού επανέλαβε τα περί βεντέτας με την διαπλοκή, στην οποία έχει αναφερθεί από το 2012, ο κ. Καμένος είπε ότι «η βεντέτα συνεχίζεται και θα συνεχισθεί όσο ζει και ένας από μας, αλλά θα την κερδίσουμε γιατί είμαστε αποφασισμένοι. και στον μόνο που χρωστάμε είναι στην Ελλάδα κα τα παιδιά μας».

Ακολούθως έκανε αναφορές στο τι διασφαλίστηκε με την συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, ενώ μιλώντας για θέματα της Κρήτης σημείωσε μεταξύ άλλων, «Θα παλέψω για την Κρήτη - από 'δω θα ξεκινήσει η ανάπτυξη».
Αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ, είπε: «Αυτό που κάνανε, να κρατούν κρυφή την λίστα Λαγκάρντ, και την τελευταία δήλωση που έκανε ο Φαλτσιανί, είναι έγκλημα. Από πίσω είναι πολιτικοί που τα αρπάξανε».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι η διαφθορά και η διαπλοκή πρέπει να τελειώσουν την Κυριακή και η απόφαση είναι αν θα πάμε πίσω ή αν θα πάμε μπρός, και πρόσθεσε: «Εγώ σας δηλώνω από εδώ ότι τη Δευτέρα το πρωί θα ξανάμαστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα υπηρετήσουμε την εθνική συμφιλίωση", ενώ μιλώντας για τι δημοσκοπήσεις είπε ότι "πέντε χρόνια μας είχαν έξω απ τη Βουλή, αλλά το πρόβλημα γι αυτούς είναι ότι δεν ψηφίζουν οι δημοσκοπικές εταιρίες, αλλά οι πολίτες».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Εγώ στα 50 μου δεν θα συμβιβαστώ. Αν μας βάλετε ισχυρούς στη Βουλή θα τους αλλάξω τα φώτα και δεν θα υπάρξει καμιά λύπηση για κανένα, όπως κι αν λέγεται, όπως και αν ονομάζεται», και μίλησε για 18 υποθέσεις που, όπως είπε, έχει στείλει στον Εισαγγελέα.

Εξ άλλου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος είναι "να ξαναμπεί η Ελλάδα μπρος και να φέρουμε πίσω τα παιδιά που φύγανε», λέγοντας πως έχουν φύγει 300.000 επιστήμονες και η Ελλάδα φτωχαίνει.

Τέλος, σημείωσε ότι «θα ξαναχτίσουμε την πατρίδα, και σ' αυτό σας θέλω κοντά», και ζήτησε απ' όλους να τον εμπιστευθούν, προσθέτοντας ότι "από 'δω και πέρα προχωράμε σε καινούργια μέρα".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.