ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι ζήτησε ο Ν. Κοτζιάς από τον Π. Μολυβιάτη

kotzias-300x190
Με μία λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε η παράδοση- παραλαβή στο υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο υπηρεσιακός υπουργός Πέτρος Μολυβιάτης και ο αναπληρωτής Σπύρος Φλογαΐτης, υποδέχθηκαν στην είσοδο του νεοκλασικού μεγάρου τον Νίκο Κοτζιά και τον Γιάννη Αμανατίδη, τους δύο, από τους τέσσερις υπουργούς, που ανακαταλαμβάνουν τη θέση τους στο ΥΠΕΞ και έφθασαν μαζί στο υπουργείο αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. 

Από την τελετή έλειπαν οι δύο νέοι υπουργοί του ΥΠΕΞ, ο Νίκος Ξυδάκης ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αναπληρωτή ΥΠΕΞ επί των ευρωπαϊκών θεμάτων και συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις Βρυξέλλες και ο Δημήτρης Μάρδας, ο υφυπουργός για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. 

real.gr


Ο κ. Μολυβιάτης συνεχάρη τον κ. Κοτζιά για την επιτυχία του και τον επαναδιορισμό του στη θέση του υπουργού των Εξωτερικών, και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στα νέα, για εκείνον παλιά, δύσκολα καθήκοντά του». Παράλληλα, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη και το προσωπικό του υπουργείου για τον επαγγελματισμό, την αυταπάρνηση και την αποτελεσματικότητάς τους, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που τους αποχαιρετά. 

Ο κ. Κοτζιάς, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μολυβιάτη για το έργο που επιτέλεσε στο σύντομο χρονικό διάστημα της υπηρεσιακής κυβέρνησης και τον παρακάλεσε, όποτε έχει ζητήματα που χρειάζονται τη δική του σοφία, να μπορεί να προσβλέπει στη σκέψη του και στην καλή του διάθεση. «Τον ευχαριστώ για τη συγκατάθεσή του» προσέθεσε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.