ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με ΠΝΠ η αύξηση συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Η λύση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αντί της υπουργικής απόφασης φαίνεται να προκρίνεται για την εφαρμογή - κατά την επιταγή του τρίτου Μνημονίου - της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών από την 1η Οκτωβρίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από τα πιο κοντινά και τουριστικά νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Νάξος, η Μήλος, η Σύρος και η Τήνος ελλείψει στοιχειων για το κατά κεφαλήν εισόδημα.

Μετά την πρώτη ομάδα νησιών που θα «χάσουν» τους μειωμένους κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ, θα ακολουθήσει μια δεύτερη ομάδα την 1η Ιουνίου 2016 και μια τρίτη ομάδα την 1η Ιανουαρίου 2017.

Με την εφαρμογή του μέτρου οι συντελεστές από 5%,9% και 16% που ισχύει σήμερα, θα αυξηθούν σε 6%, 13% και 23%, όπως, δηλαδή, ισχύει και για την ηπειρωτική Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: enikonomia
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.