ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Ελλάδα

kairos-28-9-300-x190Βροχές και καταιγίδες στη Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες, σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και μετά το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς στην Ανατολική Μακεδονίας και στη Θράκη, από 12 έως 25 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 17 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά Αιγαίου, αλλά στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού και πιθανότητα νέων καταιγίδων αργά το βράδυ, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.