ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σύμβαση αντιπλημμυρικού έργου στον δήμο Παιανίας

erga-antiplimirika-300x190
Σε έργα υποδομής και κυρίως σε όσα λειτουργούν «ως ασπίδα προστασίας για τους πολίτες και την περιουσία τους προχωρεί η Περιφέρεια Αττικής, προγραμματισμένα και συστηματικά» επεσήμανε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, αμέσως μετά τη συνυπογραφή της σύμβασης αντιπλημμυρικού έργου με τον δήμαρχο Παιανίας Σπύρος Στάμου.

Η σύμβαση αφορά στην κατασκευή του έργου «Αντικαταστάσεις – μετατοπίσεις δικτύου ύδρευσης Δήμου Παιανίας συνολικού μήκους 1,3 χλμ. με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ και αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση του συνολικού έργου «Κατασκευή δικτύων απορροής υδάτων Δήμου Παιανίας Β’ Φάση», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εντάσσεται σε μια συνολική παρέμβαση αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή. 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν εκσκαφές, τοποθέτηση σωλήνων πολυαιθυλενίου και σύνδεσή τους με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης, επιχώσεις και ασφαλτική αποκατάσταση στα σημεία εκσκαφής των ορυγμάτων και θα γίνουν τμηματικά ώστε να μην επιβαρυνθούν πολύ οι δημότες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.