ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Chrome 45: Διαθέσιμη η τελική έκδοση

google-300x190
Όπως το είχε προαναγγείλει πριν από μερικές ημέρες, η Google κυκλοφόρησε την τελική έκδοση Chrome 45 για Windows, Mac, Linux και Android, η οποία είναι η πρώτη που προσφέρει την επιλογή μπλοκαρίσματος του μη-σημαντικού υλικού Flash (όπως διαφημιστικά banners) σε όλους τους χρήστες.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Google Chrome -> Privacy -> Content Settings και από εκεί να επιλέξετε στην κατηγορία των Plugins την εντολή “Detect and Run Important Plugin Content”. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να μη λειτουργεί κανονικά από σήμερα, καθώς το λανσάρισμα γίνεται μεν με την έκδοση Chrome 45, αλλά ίσως πάρει μερικές ημέρες για να ενεργοποιηθεί πραγματικά σε όλους τους χρήστες.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές, έχουν γίνει οι καθιερωμένες επιδιορθώσεις για θέματα ασφαλείας, ενώ οι developers θα έχουν στην διάθεση τους βελτιωμένα εργαλεία για το API των ειδοποιήσεων, τη JavaScript και την HTML5.

Πηγή: e-pcmag.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.