ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Δούκισσα Νομικού μιλά για την συγκατοίκηση με τον καλό της

nomikou-300x190
Για την απόφασή της να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, μίλησε για πρώτη φορά η Δούκισσα Νομικού, εξηγώντας ότι όσα νιώθει για εκείνον την έκαναν να θέλει να φύγει από το πατρικό της, ενώ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε στην οικογένειά της!

H 28χρονη καλλονή και ο επιχειρηματίας μένουν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Δημήτρη, στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να μείνω μόνη μου και δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η πρώτη φορά που φεύγω από το σπίτι γιατί τώρα ένιωσα ότι θέλω τον δικό μου χώρο, τον θέλω μαζί με τον άνθρωπό μου», είπε η Δούκισσα, στην εκπομπή «Ελένη».

Περιγράφοντας το πώς αντέδρασαν οι γονείς της στην απόφαση για συγκατοίκηση, η σέξι ξανθιά ανέφερε: «το πήρανε νορμάλ γιατί ήρθε σταδιακά. Στην αρχή έφευγα λίγο – λίγο, μετά, το Καλοκαίρι, έλειπα ένα μήνα συνεχόμενα και κατάλαβαν ότι προς τη συγκατοίκηση πάει. Μερικές φορές, η μαμά μου συγκινείται όταν πηγαίνω στο σπίτι μας και μου λέει “το κρεβάτι σου κορίτσι μου είναι πάντα εδώ, οι ντουλάπες σου, το γραφείο σου, όλα εδώ! Όποτε αισθανθείς ότι θέλεις να γυρίσεις στον χώρο σου, έστω για ένα βράδυ, έλα!”».

«Κάποιες φορές νιώθω ότι μου λείπουν οι γονείς μου. Συγκινούμαι όταν πάω στο πατρικό μου και βλέπω την μαμά μου να με κοιτάει, όταν με συνοδεύει μέχρι την πόρτα και με αποχαιρετάει», συνέχισε η Δούκισσα, προσθέτοντας ότι μιλάει συχνά με τους δικούς της στο τηλέφωνο, ενώ κατέληξε με νόημα πως «όμως, αυτό είναι ωραίο, να προχωράμε!».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.