ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο πολιτιστικός πλούτος της Κόνιτσας στο Πολεμικό Μουσείο

konitsa-300x190
Η παραδοσιακή καλλιτεχνική δημιουργία της Κόνιτσας, θα «ταξιδέψει» στην Αθήνα, καθώς ο δήμος στην προσπάθειά του να αναδείξει τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής, διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών, από τις 17 ως τις 21 Οκτωβρίου 2015, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Στην έκθεση, θα συμμετάσχουν περίπου 40 Κονιτσιώτες καλλιτέχνες, ζωγράφοι, αγιογράφοι, ξυλογλύπτες, φωτογράφοι, χειροτέχνες, μαστόροι της πέτρας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα έργα τους, ενώ με το ταλέντο τους, θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, στην όμορφη Κόνιτσα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 17 Οκτωβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά τους χαιρετισμούς και την προβολή βίντεο, θα γίνουν από ειδικούς επιστήμονες αφιερώματα, για τους Χιοναδίτες λαϊκούς ζωγράφους, διακοσμητές και ξυλογλύπτες, τους μαστόρους - κτίστες, καθώς και για την "Πολιτισμική, Ιστορική και Αρχιτεκτονική αξία των Πέτρινων Γεφυριών της Κόνιτσας".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.