ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Ερντογάν..σώζει από την αυτοκτονία 30χρονο (Photos-Video)



swzetai_apo_autoktonia_300_190
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν... έσωσε από την αυτοκτονία έναν 30χρονο που ήταν έτοιμος να πηδήξει από τη γέφυρα του Βοσπόρου, ενώ ο ίδιος μιλούσε διαρκώς στο κινητό του και δεν βγήκε στιγμή από το προεδρικό αυτοκίνητο. 
Αναλυτικότερα, το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ο Ταγίπ Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Τουρκίας μόλις είδε τον άνδρα να είναι σκαρφαλωμένος στη γέφυρα έδωσε εντολή να σταματήσει το όχημα που τον μετέφερε, ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.
seimio_pou_prospathise_na_autoktonisei
Ο σύμβουλος του προέδρου κι ο επικεφαλής της φρουράς του προσέγγισαν τον 30χρονο, πείθοντάς τον να τους ακολουθήσει. Στη συνέχεια πήγαν στο αυτοκίνητο του Τούρκου Προέδρου. Ο 30χρονος έσκυψε, του φίλησε το χέρι, συνομίλησαν για λίγα λεπτά και όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αυτά που του είπε ο Ερντογάν τον έκαναν να αλλάξει γνώμη. 
tourkia_ertnogan_swzei_anthropo_apo_autoktonia
Πάντως όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και από τα βίντεο ο Ταγίπ Ερντογάν δεν κουνήθηκε καθόλου από τη θέση του και δεν έπαψε να μιλά στο κινητό του δευτερόλεπτο.
Το τουρκικό πρακτορείο επισημαίνει πως ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ όπως εξηγεί η τουρκική "Zaman" ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με αρμόδια υπηρεσία που θα του προσφέρει ψυχολογική στήριξη.
Όπως αναφέρει το CNN Türk ο 30χρονος πάσχει από κατάθλιψη εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων, ενώ το Dogan εστιάζει στη συζυγική κρίση που φέρεται να αντιμετωπίζει ο νεαρός.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.