ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Βόλο με θύμα τον ξάδερφο Βουλευτή

tragwdia_st_bolo_300_190
Νεκρός απεγκλωβίστηκε ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών...


Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο Αλμυρός αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία, από το θάνατο του 40χρονου φωτογράφου και πατέρα δύο παιδιών, Χρήστου Μπουκώρου, εξάδελφου του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Λεωφόρο Λαρίσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, το δυστύχημα έλαβε χώρα στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας στις 16.00, όταν το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του, περιστράφηκε και προσέκρουσε σε ευρισκόμενο σε στάση επικαθήμενο Δ.Χ. ελκυστήρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Με τους Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου να διενεργούν την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιδρούν για άλλη μία φορά για την κατάσταση του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο της Ε.Ο., στο οποίο έχουν συμβεί πολλά τροχαία, ενώ αρκετοί Βολιώτες έχουν γλιτώσει κυριολεκτικά από θαύμα, καθώς τα νερά τις ημέρες των βροχοπτώσεων, όπως ήταν και η μοιραία Τετάρτη, λιμνάζουν.

volos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.