ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το σεξ της εκδίκησης: Πόσο βοηθά μετά το χωρισμό;

sex_meta_ton_xwrismo_300_190
Το σεξ με νέο ταίρι είναι άραγε ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε ένα χωρισμό; Οι ερευνητές αποφάσισαν να τεστάρουν αυτή τη θεωρία…

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Μισούρι έβαλε στο μικροσκόπιο 170 ανθρώπους που είχαν βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό για 10-12 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της μελέτης παρατηρήθηκε ότι το 35% των συμμετεχόντων έκανε σεξ με κάποιον άλλον με σκοπό να ξεπεράσει τον πρώην ενώ το 25% έκανε σεξ με κάποιον άλλον στο πλαίσιο της εκδίκησης.

Τα αρχικά στατιστικά,  ήταν υψηλότερα για αυτούς που τους παράτησαν από αυτούς που έφυγαν από τη σχέση. Αυτό που ήθελαν εκείνοι που τους παράτησαν ήταν να επιβεβαιωθούν. Επιπλέον παρατηρήθηκε πως εκείνοι που τους παράτησαν ήταν πιο πιθανό να κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο (ή και με πολλούς αγνώστους) από ότι εκείνοι που τερμάτισαν τη σχέση τους.

Μάλιστα, παρατηρήθηκε επίσης πως μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα (περίπου 5 μήνες) και αυτοί που τους είχαν παρατήσει και αυτοί που είχαν φύγει από τη σχέση έκαναν πλέον σεξ για τους ίδιους λόγους και δεν υπήρχε καθόλου το θέμα της εκδίκησης στο προσκήνιο.

Βοηθάει, όμως, το σεξ εκδίκησης; Παρόλο που οι ερευνητές λένε πως το να κάνεις σεξ με κάποιον που μόλις γνώρισες μπορεί να έχει το ρίσκο να πληγωθείς ακόμα περισσότερο, από την άλλη λένε πως είναι πιθανό να βοηθήσει στη διαδικασία της επούλωσης, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο…
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.