ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μπέλα, Κάιλι και Λότι στα βήματα των διάσημων αδελφών τους

kaili-loti-300x190
Η Τζίτζι Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ και η Κέιτ Μος είναι και οι τρεις σταρ στον χώρο της μόδας, αλλά τώρα φαίνεται ότι οι νεότερες αδελφές τους παίρνουν τη σκυτάλη στο μόντελινγκ και προσπαθούν να «κλέψουν» τη δόξα τους.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Κάιλι Τζένερ και η Λότι Μος εμφανίζονται στο τεύχος του Ιανουαρίου της Vogue Ιανουαρίου, με αγγελικό λουκ και φλοράλ ρούχα. 

Παρ' ότι η Μπέλα έχει ήδη ασχοληθεί κατά καιρούς με το μόντελινγκ η Κάιλι και η Λότι είναι η πρώτη τους προσπάθεια να ακολουθήσουν τα βήματα των μεγαλύτερων αδελφών τους.

«Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα αν δεν υπήρχαν οι αδελφές μου», δήλωσε η Κάιλι στο περιοδικό. Οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ είναι όλες πετυχημένες με ό,τι κι αν ασχοληθούν, ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα, εφαρμογές, καταστήματα και πρωταγωνιστούν στο επιτυχημένο ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians και σε πολλά άλλα που έχουν γυριστεί κατά καιρούς με βάση αυτό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Μπέλα, η καστανή αδελφή της κατάξανθης Τζίτζι έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας, ενώ έχει δεσμό και με τον τραγουδιστή της ποπ The Weeknd. Μάλιστα πρόσφατα εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «In the Night». 

Η μικρότερη Χαντίντ έχει πάντα στο πλευρό της τη μεγαλύτερη της αδελφή να την προστατεύει, αφού η Τζίτζι δήλωσε στη βρετανική Vogue ότι αν κάποιος πληγώσει την Μπέλα τότε λίγο έως πολύ είναι «σαν να βάζει τέλος στη ζωή του».

Τέλος η Λότι, είναι η μικρότερη και η πιο άπειρη της παρέας και είναι γνωστή ως το «μικρό- εγώ» της Κέιτ.
 
Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το σχολείο και στη συνέχεια σκοπεύει να επικεντρωθεί στις σπουδές της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη φωτογραφία μόδας, στα σχέδια της όμως είναι να μετακομίσει στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της στο χώρο του μόντελινγκ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.