ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Διονύσης Σχοινάς: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Καίτη Γαρμπή

sxinas_garmpi_300_190
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Διονύσης Σχοινάς και μίλησε για τη... σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, για μαλλιά του που βάφει, αλλά και για το φλερτ που έχει δεχθεί από άντρες. 

«Ήμασταν το 1992 στο Ποσειδώνιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο και μπαίνει μέσα η Καίτη Γαρμπή και τον ρωτάω: "Αυτή είναι η Γαρμπή"; Μου λέει "Ναι". "Αυτήν εγώ θα την παντρευτώ" του είπα. Για μένα η Καίτη είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου και στο λέω μετά από 20 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι με άλλη γυναίκα. Είναι τόσο δυναμική κι έχει ένα χιούμορ δηλητηριώδες. Με τον άνθρωπό σου πρέπει να είσαι δίπλα του ή μπροστά σου, όχι πίσω του. Με αυτήν την τύπισσα δεν μπορείς να νιώσεις μοναξιά, είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ και έχει συνέχεια καινούριες πίστες», είπε για τη σύζυγό του. 

«Βάφω τα μαλλιά μου. Βάφω τις μισές άσπρες τρίχες για να μένουν και μερικές. Τα βάφω κάθε τρεις μήνες. Αν κάνω σακούλες κάτω από τα μάτια θα πάω να κάνω πλαστική», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι βάφει τα μαλλιά του, ενώ για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες, είπε: «Από τα πάντα έχω, Δόξα τω Θεώ από όλα! Τελευταία φορά μου είπε κάποιος: "Μωρό μου, σε θέλω πάρα πολύ"!».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.