ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Από τους Βρακοφόρους της Κρήτης άκουσε τα Κάλαντα ο Πλακιωτάκης...

plakiotakis_300_190
Ευχές για πολλά και δημιουργικά χρόνια...
έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης μετά τα κάλαντα που του είπε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε να βγει η χώρα μας σύντομα από την κρίση και κάλεσε τους Έλληνες να μην σταματούν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά, διατηρώντας την αισιοδοξία και την περηφάνια τους.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του κ. Πλακιωτάκη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και προσωπικά τον Στέλιο Κιαγιαδάκη για την τιμή που μας έκαναν, για τη συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας έφεραν στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά.

Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα και πίστη στα ιδεώδη του λαού και του Έθνους μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Εύχομαι πολύ σύντομα η Πατρίδα μας να βγει από την κρίση και να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά και να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την περηφάνια τους».
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.