ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παράνομη διακίνηση ανήλικης από Αφγανό. Εκβίαζε την οικογένεια της να δίνει υπέρογκα ποσά...

paranomi_diakinisi_anilikis_apo-abgano_300_190
Για παράνομη διακίνηση ανήλικης...
αλλοδαπής και εκβίαση συνελήφθη, το πρωί στο Ελληνικό, ένας 38χρονος από το Αφγανιστάν.

Ερευνώντας καταγγελία για ανήλικη αλλοδαπή, θύμα παράνομης διακίνησης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης μετέβησαν στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό. Εκεί, με τη συνδρομή των εργαζομένων στο κέντρο, εντόπισαν εξαμελή οικογένεια Αφγανών, αποτελούμενη από τον 38χρονο πατέρα, τη σύζυγό του, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους καθώς και μία 15χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 15χρονη δεν ήταν μέλος της οικογένειας αλλά προ μηνός, η μητέρα της στο Ιράν κατέβαλε στον 38χρονο το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, προκειμένου να την προωθήσει μαζί με τη δική του οικογένεια στο εσωτερικό της Ελλάδας και εν συνεχεία στη Σουηδία, όπου θα την παρέδιδε σε συγγενείς της.

Μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα και τη μεταφορά τους στην Αθήνα, ο 38χρονος επικοινώνησε εκ νέου με τη μητέρα της ανήλικης στο Ιράν και απαίτησε την καταβολή επιπλέον χρημάτων, προκειμένου να ολοκληρώσει την προώθηση της κόρης της στη Σουηδία, ειδάλλως θα την εγκατέλειπε στην Ελλάδα μόνη της.

Ο 38ρονος συνελήφθη, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και ενεργοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς για την παροχή αρωγής στην ασυνόδευτη ανήλικη καθώς και στα μέλη της οικογένειας του συλληφθέντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.