ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πλακιωτάκης - Τζιτζικώστας για τον ξυλοδαρμό Οικονόμου: Να τελειώσει το άβατο των Εξαρχείων

na-teliosi-to-abato-300x190
Ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, αλλά και ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, μόλις πληροφορήθηκαν την επίθεση που δέχτηκε ο Βασίλης Οικονόμου, μετέβησαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, για να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια και κάλεσε την αστυνομία να δράσει άμεσα έτσι ώστε να συλληφθούν οι δράστες.

«Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν χωρούν στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε ενέργειες να πλήξουν τόσο το δημοκρατικό μας πολίτευμα όσο και την κοινωνική μας συνοχή, να γνωρίζουν ότι θα πέσουν στο κενό. Καλώ την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε περιθωριακά στοιχεία αντιεξουσιαστιών να τεθούν επιτέλους στο περιθώριο που μερίδα στελεχών της τους προστατεύουν. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πολιτικές διαφορές λύνονται με διάλογο, και όχι με βία», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο «άβατο» των Εξαρχείων, επισημαίνοντας πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε πως «πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο των Εξαρχείων. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση γι’ αυτό. Όμως εγώ την έχω».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.