ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απόκτησε φυσικά πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες!

woman-flefarides-300x190
Το όνειρο κάθε γυναίκας όσον αφορά στην ομορφιά, είναι να έχει... σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει! Και για κάτι τέτοιο την ευθύνη έχουν κατά κύριο λόγο οι βλεφαρίδες. Όταν είναι πυκνές και μακριές, υπογραμμίζουν το βλέμμα και του χαρίζουν γοητεία! Ακόμη κι αν η φύση δεν σε έχει προικίσει με τις... βλεφαρίδες της Μίννι, υπάρχουν τρόποι να τις δυναμώσεις και να μακρύνουν! Κάποια σέρουμ που κυκλοφορούν στην αγορά υπόσχονται βελτίωση της ποιότητας των βλεφαρίδων, όμως συνήθως δεν το καταφέρνουν. Γι' αυτό εμείς σου προτείνουμε φυσικούς τρόπους που εκτός από πιο οικονομικοί είναι σούπερ αποτελεσματικοί!

1.Ελαιόλαδο
Ενυδατώνει και δυναμώνει κι έτσι αποτελεί μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις βλεφαρίδες που χρειάζονται ενίσχυση! Απλώς εφάρμοσε λίγο ελαιόλαδο στα βλέφαρά σου κάθε βράδυ, φροντίζοντας να κάνεις μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων. Το πρωί πλύνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και ένα ήπιο σαπούνι.

2.Βαζελίνη
Αφού καθαρίσεις και στεγνώσεις καλά την περιοχή των ματιών, πάρε μικρή ποσότητα βαζελίνης με τον αντίχειρα και τον δείκτη, τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί και αφού «ζεσταθεί» και αραιώσει αρκετά η βαζελίνη, κλείσε το ένα μάτι και να εφάρμοσέ τη με τα δάχτυλά σου από τη ρίζα των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη, χωρίς να τις τραβήξεις. Επαναλάβε και στο άλλο μάτι και άφησε όλη νύχτα. Το πρωί, χρησιμοποίησε το ντεμακιγιάζ σου και βεβαιώσου ότι έχει φύγει καλά πριν κάνεις μακιγιάζ. Η βαζελίνη θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και θα τις θρέψει σε βάθος κάνοντάς τις πιο πυκνές.

3. Ασπράδι αυγού και καστορέλαιο
Μια ομελέτα είναι ότι πρέπει για βραδινό... Όπως την ετοιμάζεις, κράτα 3 σταγόνες από το ασπράδι του αυγού και ανάμιξέ τις με 3 σταγόνες καστορέλαιο. Άπλωσε το μείγμα με μια μπατονέτα στις βλεφαρίδες σου, προσέχοντας μη σου μπει στα μάτια. Το πρωί ξέβγαλε καλά με σαπούνι ή ντεμακιγιάζ ματιών. Οι πρωτείνες, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία θα κάνουν θαύματα στις βλεφαρίδες σου!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.