ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων στη ΝΔ

ekloges-300-190
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΔ.

Τα εκλογικά κέντρα έκλεισαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ λόγω της αυξημένης προσέλευσης και όχι στις 7:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Κύριο χαρακτηριστικό από το πρωί ήταν η μεγάλη συμμετοχή και οι ουρές στα εκλογικά τμήματα.

Το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα λίγο μετά τις 7:00 είχε αποτέλεσμα να καθυστερήσει περαιτέρω η διαδικασία, το πρόβλημα όμως αποκαταστάθηκε γρήγορα. 

Σε εκλογικά κέντρα όμως που υπήρχαν ουρές, η διαδικασία, με απόφαση των οικείων εφορευτικών επιτροπών ολοκληρώθηκε μετά τις 8:00 το βράδυ, και αφού ψήφισαν όλοι.

Από την λεωφόρο Συγγρού εκτιμούσαν ότι τελικά προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες περί τους 400.000 πολίτες και η συμμετοχή ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.

Κοινός τόπος τόσο της λεωφόρου Συγγρού όσο και των υποψηφίων είναι ότι "οι Νεοδημοκράτες πήραν την τύχη της παράταξης στα χέρια τους". Καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας καθυστέρησε θα αργήσει αντίστοιχα και η ολοκλήρωση της καταμέτρησης. 

Επισήμως η λεωφόρος Συγγρού θα ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα που εκτιμάται στις 11:00 με 12:00 τη νύχτα. Τα επιτελεία των υποψηφίων όμως θα έχουν εκτίμηση νωρίτερα όσο θα ολοκληρώνεται η καταμέτρηση στα επιμέρους εκλογικά τμήματα.

Ανοικτό είναι το εάν θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα και από το ύψος της διαφοράς μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου.

Αργά το βράδυ και εφόσον υπάρξει το τελικό αποτέλεσμα θα γίνουν οι δηλώσεις των υποψηφίων προέδρων οι οποίοι αυτή την ώρα είναι στα γραφεία τους και υποδέχονται τα αποτελέσματα με τα επιτελεία τους.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.