ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Το Happy day το βλέπω σαν μια ωραία παρέα»

fraggolias_300_190
Ο Κώστας Φραγκολιάς έχεις δοκιμαστεί στο ποδόσφαιρο, στο modeling, την τηλεόραση και την υποκριτική. Ποιο από όλα στου αρέσει περισσότερο;

«Το ποδόσφαιρο. Κάποια φορές μέσα στο σαββατοκύριακο μπορεί να ξυπνήσω στις 6 το πρωί για να παίξω μπάλα. Έπειτα έρχεται η υποκριτική. Συγκεκριμένα ο κινηματογράφος που κρύβει μια μαγεία. Αν τα οικονομικά μου ήταν καλά θα έδινα πιο πολύ βάση στο θέατρο γιατί σε εξελίσσει καθημερινά. Φυσικά χαίρομαι πολύ που είμαι σε μια πετυχημένη εκπομπή. Το Happy day το βλέπω σαν μια ωραία παρέα» τόνισε στο People.

Μήπως τελικά αυτό είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης εκπομπής;
«Μπορεί. Είμαστε μια παρέα που περνάμε πολύ καλά ακόμα και όταν πάμε για break και είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται το κοινό. Και με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες περνάμε ευχάριστα.»

Σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης;
«Προσωπικά όχι. Όμως η Σταματίνα με την αρχισυντάκτρια μας, Μαίρη Παλιαλέξη και τον Δημήτρη τα κοιτάζουνε και τους ενδιαφέρουν πολύ. Εγώ ίσως ρίξω μια ματιά. Μπορεί φυσικά να μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί η εκπομπή πηγαίνει πολύ καλά. Ούτε σε παλαιότερες εκπομπές που συμμετείχα δεν κοιτούσα την τηλεθέαση. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Ακόμα και όταν έπαιζα μπάλα δεν ήξερα με ποια ομάδα παίζω. Γιατί ο δικός μου σκοπός ήταν να κερδίσω και να βγω πρώτος. Όποια και να ήταν η αντίπαλη ομάδα εμένα με ενδιέφερε να είμαι καλά προετοιμασμένος.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.