ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τρελή καταδίωξη σε Λεμεσό και Λάρνακα 30χρονου

katadioxi_stin_kipro_gia_narkotika_300_190
Νεαρός ηλικίας 30 χρόνων, καταζητείται από την Αστυνομία αφού οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με ταχύτητα 206 χιλιόμετρα, ενώ στο όχημα του εντοπίστηκε νάιλον σακούλι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 144 γραμμαρίων.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις οκτώ χθες το βράδυ ενώ μέλη του Ουλαμού πρόληψης οδικών δυστυχημάτων του Αρχηγείου  διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το Ζύγι, εντόπισαν αυτοκίνητο να τρέχει με ταχύτητα 206 χιλιόμετρα αντί  100 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει ωστόσο αυτός συνέχισε την πορεία του και έγινε κατορθωτό να ανακοπεί ύστερα από καταδίωξη.   Ο οδηγός του οχήματος, ένας 30χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ για θέματα ναρκωτικών, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσεγγίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε.   

Όταν οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι θα διενεργούσαν έρευνα στην οικία του, ο 30χρονος έριξε στο έδαφος ένα νάιλον σακούλι που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή πεζός.  

Η Αστυνομία έκανε προσπάθειες εντοπισμού του νεαρού στη περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ύστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το νάιλον σακούλι που έριξε ο 30χρονος στο έδαφος περιείχε περίπου 1 γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Ζυγίου ενώ μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στην περιοχή ανέλαβαν τα περαιτέρω. Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα έρευνας τόσο στην κατοικία του νεαρού όσο και στο όχημα.

Στην παρουσία της μητέρας του 30χρονου που είναι η ιδιοκτήτρια του οχήματος, έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο και στη θέση του συνοδηγού  εντοπίστηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμιγμένο με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης.  

Επίσης κάτω από το κάθισμα του οδηγού του οχήματος εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 144 γραμμαρίων.  

cytoday.eu
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.