ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά

kairos_12_1_16_300_190
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά και παροδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2015. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 12 βαθμούς), 14 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά θα φτάσει τους 22-23 βαθμούς), 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή πρόσκαιρης καταιγίδας μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.