ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στοιχεία-σοκ και στη Βρετανία: Μία στις τέσσερις οικογένειες δεν μπορεί να πληρώσει θέρμανση...

bretania_300_190
Περικοπές ακόμη και στη θέρμανση των σπιτιών τους κάνει...
μία στις τέσσερις οικογένειες στη Βρετανία σύμφωνα με έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Shelter.   Σύμφωνα με την έρευνα το 27% των γονιών στη Αγγλία δηλώνουν ότι κάνουν περικοπές στην κατανάλωση ενέργειας επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλό κόστος της συντήρησης τους σπιτιού τους.  

Για να ανταποκριθούν στο υψηλό κόστος στέγασης 2,7 εκατομμύρια Βρετανοί κάνουν περικοπές στη θέρμανση και στα ρούχα που αγοράζουν και σχεδόν ένας στους δέκα φοβάται ότι το 2016 δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα έξοδα του ενοικίου ή της υποθήκης του σπιτιού τους.   Όμως, εκπρόσωπος του τμήματος κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία οι αξιώσεις για τις ανακλήσεις υποθηκών μειώνονται και έχουν αγγίξει τα χαμηλότερα επίπεδα από το 1987.

Και αυτό προσθέτει, συμβαίνει εξαιτίας των χαμηλών επιτοκίων που βοηθούν να μείνουν στα σπίτια που απέκτησαν με κόπο. Επίσης πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση διπλασίασε τον αριθμό των σπιτιών στα οποία επιδοτείται το ενοίκιο στα 400.000 σπίτια, μία αύξηση της τάξης του 25%. 
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.