ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έφτασαν και στην Κύπρο οι μειώσεις στις τιμές των καυσίμων

eftasan_meiomenes_times_kausimwn_stin_kipro_21-1-16
Νέες μικρές μειώσεις στα καύσιμα υιοθέτησαν από σήμερα αρκετά πρατήρια καύσιμων... την ώρα που η διεθνής τιμή του μαύρου χρυσού κατρακύλησε στο χαμηλότερο επίπεδο από το Σεπτέμβριο του 2003.

Μετά την κατρακύλα της διεθνούς τιμής των καυσίμων σε μικρές μειώσεις προχώρησαν από σήμερα αρκετά πρατήρια στην Κύπρο ωστόσο καταγράφονται ακόμη μεγάλες αποκλίσεις στην τιμολογιακή πολιτική που σε κάποια είδη καυσίμων φθάνουν μέχρι και τα 9 σεντ. 

Συγκεκριμένα: 

-Αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων 1,093-1,176 το λίτρο 
-Πετρέλαιο κίνησης - 1,055- 1,145 το λίτρο 
-Πετρέλαιο θέρμανσης 0,628-0,702 το λίτρο 

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών καλεί τους πολίτες να επιβραβεύουν τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων όπως αυτά είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εμπορίου. 

Σήμερα οι τιμές του μαύρου χρυσού υποχώρησαν κάτω από τα 28 δολάρια το βαρέλι και συγκεκριμένα στο χαμηλότερο επίπεδο από το Σεπτέμβριο του 2003 καθώς η παγκόσμια υπερπροσφορά στην αγορά πετρελαίου εντείνει τις ανησυχίες για τα επίπεδα της ζήτησης. Σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας, οι τιμές του πετρελαίου αναμένεται να υποχωρήσουν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του 2016, με φόντο και την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν, μετά τον τερματισμό του πυρηνικού προγράμματος της χώρας. 

Η Διεθνής Υπηρεσίας Ενέργειας αναφέρει ακόμη πως τα παγκόσμια αποθέματα, τα οποία αυξήθηκαν κατά 1 δις. βαρέλια το 2014 -2015, αναμένεται να αυξηθούν κατά ακόμη 285 εκατ. βαρέλια το 2016.


cytoday.eu
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.