ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα νότια, χιονοπτώσεις στα ορεινά

kairos_20_1_16
Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα νότια, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016. Οι χιονοπτώσεις κατά τόπους θα είναι πυκνές, αλλά σταδιακά θα περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 5 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στις Κυκλάδες θυελλώδεις και πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους μέτριους.
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και το μεσημέρι πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους μέτριους.
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.