ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βαρεμένος: Οι νεοφιλελεύθερες απόψεις Μητσοτάκη δεν αντιπροσωπεύουν το ευρύ κοινό της ΝΔ

baremenos_15_1_16
Την εκτίμηση ότι οι "νεοφιλελεύθερες απόψεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης" δεν αντιπροσωπεύουν το ευρύ κοινό της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε την επικράτηση του νέου προέδρου στις εκλογές μη αναμενόμενο γεγονός και σε ερώτηση, αν η κυβέρνηση θα συμπιεστεί περισσότερο σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι αυτή η τάση που υιοθετεί ο αρχηγός τις αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα λειτουργήσει θετικά απέναντι στο λαό.

"Πώς θα λειτουργήσει αυτή η τάση μπροστά στον ελληνικό λαό, ο οποίος έχει φοβηθεί από ορισμένες εκφάνσεις αυτής της πολιτικής, όταν προσπάθησε να την εφαρμόσει ο κ. Μητσοτάκης ως υπουργός;" αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, , μιλώντας στο "Πρακτορείο FM".

"Η πολιτική που εκφράζει ο κ. Μητσοτάκης και η οποία έχει απήχηση σε ορισμένους ηγετικούς κύκλους της Ευρώπης αυτή τη στιγμή αλλάζει και αλλάζει στον ευρωπαϊκό νότο που κυρίως έχει πληγεί από την κρίση" είπε, απαντώντας σε όσους επικρίνουν την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Για το ασφαλιστικό, ο ίδιος χαρακτήρισε την ανεργία ως το μεγαλύτερο πρόβλημα, είπε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν νέοι πόροι για τη χρηματοδότηση των ταμείων και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

"Στο δημόσιο διάλογο πρέπει να συνεισφέρουμε προτάσεις. Δεν αρκεί η αντίφαση να λες 'δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου'. Όπως λέει η αντιπολίτευση, όταν η ίδια έχει προβεί σε περικοπές", δήλωσε το στέλεχος της Κουμουνδούρου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.