ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σοκάρει ξανά η υπόθεση της ανήλικης που έτρωγε ξύλο για να εκδίδεται...

sokari_i_upothesi_tis_anilikis_26-1-16
Η ανήλικη βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από αστυνομικούς που ερευνούσαν...
την υπόθεση - Ποιοι έστησαν το καθημερινό της μαρτύριο...
Η υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε στην Κάρπαθο τον Οκτώβριο του 2011, με κεντρικό πρόσωπο μια 15χρονη από την Ουγγαρία, θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό την 1η Φεβρουαρίου 2016 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν μία 33χρονη από την Ουγγαρία και ένας 25χρονος Αλβανός, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης ενώ ένοχη με ελαφρυντικό είχε κριθεί και μία 32χρονη από την Ουγγαρία που κατηγορείται στην ίδια υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα ένοχος για σωματεμπορία κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανήλικης και σύσταση και συμμορία αλλά και παράνομη είσοδο στη χώρα κρίθηκε στο τέλος Ιανουαρίου 2014 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, ο 25χρονος Αλβανός ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 21ος ετών και χρηματικό πρόστιμο 75.500 ευρώ, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ένοχη για τις ίδιες κατηγορίες (εκτός της παράνομης εισόδου) και για παράνομη κατακράτηση κρίθηκε και η 33χρονη.  Και οι δύο καταδικασθέντες φέρονται ως οι «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης και συγκεκριμένα αυτοί που εξωθούσαν στην πορνεία την ανήλικη. Επίσης ένοχη για άμεση συνέργεια στην σωματεμπορία (χωρίς τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου) σε βάρος ανήλικης κρίθηκε με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου η 32χρονη από την Ουγγαρία, η οποία απαλλάχθηκε για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Η 32χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές όταν οι συγγενείς της 15χρονης κοπέλας στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 δήλωσαν στη πατρίδα της την Ουκρανία την εξαφάνιση της, για την οποία και μέσω Σέγκεν ενημερώθηκαν οι κατά τόπους αστυνομικές αρχές της χώρας μας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που διενήργησαν το διάστημα εκείνο, η οποία και κορυφώθηκε με την συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 το απόγευμα στη Κάρπαθο.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν να εντοπιστεί η ανήλικη κοπέλα (σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάσταση σοκ) και να συλληφθούν αρχικά 25χρονος Αλβανός και η 32χρονη από την Ουγγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη και ο 25χρονος φέρονται ως οι «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης, ενώ η πρώτη φέρεται να ήταν αυτή που αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα επίσης 15χρονης και με την απειλή βίας την προωθούσε στην πορνεία, κλείνοντας τα ραντεβού με πελάτες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

newsit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.