ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Εκκίνηση» με επιτυχίες

ekinisi_me_epituxies_26-1-16
Του Σπύρου Ρέκκα

Τι άλλο να ζητήσει η Peugeot; Το 2015 έκανε ρεκόρ πωλήσεων και μόλις ξεκίνησε το 2016 κατέγραψε μια ζηλευτή νίκη στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου. Με εφόδιο τη γαλλική κουλτούρα για την αυτοκίνηση και το πάθος για την ποιότητα πετυχαίνει τους στόχους της.

Ειδικότερα, το 2015 στην ελληνική αγορά πέτυχε τη μεγαλύτερη αύξηση στον όγκο των πωλήσεων στους μαζικούς κατασκευαστές. 

Τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν την πρωτοφανή επιτυχία της γαλλικής μάρκας στην εγχώρια αγορά. Σημείωσε αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014, ποσοστό που αποτελεί ένα απόλυτο ρεκόρ! 

Αγγιξε τις 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και απέσπασε μερίδιο αγοράς 6,4%. 

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 και η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την Peugeot Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%. 

H ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. 

Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC & LTR), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6 πετρελαίου και βενζίνης, το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (EAT6), η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και η εκπομπή ρύπων, το χαμηλό κόστος χρήσης, ο πλήρης χαρακτήρας των μοντέλων της premium γαλλικής μάρκας, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούν ασφαλώς τα εχέγγυα της επιτυχίας.

To 2016 έφερε άλλη μία επιτυχία. Επειτα από 26 χρόνια, η Peugeot κέρδισε το Ράλι Ντακάρ για ένατη φορά στην ιστορία του δυσκολότερου αγώνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Τα αποκλειστικά δικίνητα Peugeot 2008 DKR επικράτησαν, κάνοντας μια συναρπαστική εμφάνιση. Οι Στέφαν Πετερχάνσελ - Ζαν Πολ Κοτρέτ τερμάτισαν στην πρώτη θέση. 

Τα 2008 DKR ήταν τα ταχύτερα σε εννέα από τις δώδεκα συνολικά ειδικές διαδρομές, πετυχαίνοντας επτά «1-2» και δύο «1-2-3». 


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.