ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε ζωντανή μετάδοση η κηδεία του Λέμι των Motorhead

keidia_lemi_300_190
Οι φαν θα έχουν τη δυνατότητα να αποχαιρετήσουν τον frontman του βρετανικού συγκροτήματος Motorhead, Ίαν «Λέμι» Κίλμιστερ, ο οποίος πέθανε πριν από μερικές ημέρες. 

Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του θα μεταδοθεί ζωντανά από το Χόλιγουντ το βράδυ του Σαββάτου.

Η τελετή θα μεταδοθεί μέσω YouTube το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του συγκροτήματος στο Facebook, φίλοι και συγγενείς καλούνται να αποχαιρετήσουν τον «Λέμι» σε νεκροταφείο του Λος Άντζελες.

Το συγκρότημα ζητά από τους θαυμαστές να μην προσπαθήσουν να επισκεφθούν το νεκροταφείο, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει live streaming της τελετής.

Η τελετή θα μεταδοθεί στη 01:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

«Θέλουμε ΟΛΟΙ σας να αποτελέσετε κομμάτι αυτής της επικήδειας τελετής» αναφέρει η ανάρτηση. «Επομένως, όπου και αν είστε, μαζευτείτε και δείτε τη μαζί με άλλους Motorheadbangers και φίλους. 

Πηγαίντε στο αγαπημένο σας μπαρ ή κλαμπ, σιγουρευτείτε ότι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κάντε μια πρόποση μαζί μας. Ή απλά προσκαλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε τη ζωή του Λεμ στο σπίτι».

«Όπου και αν είστε και όπως μπορείτε, σιγουρευτείτε ότι θα συγκεντρωθούμε παγκοσμίως το Σάββατο 9 (Ιανουαρίου) για να γιορτάσουμε τη ζωή του καλού μας φίλου και αναντικατάστατου ειδώλου» αναφέρει η ανάρτηση.

Εμβληματική φυσιογνωμία, ο τραγουδιστής, που ζούσε στο Λος Άντζελες, είχε μια απαράμιλλη εμφάνιση, με φαβορίτες, προτεταμένες ελιές στο πρόσωπο και φορούσε ένα μαύρο καπέλο όπως στα μαύρα ήταν και η υπόλοιπη αμφίεσή του.

Πέθανε στα τέλη Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 ετών.

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.