ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χαμόγελα, αγκαλιές και ενθουσιασμός στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη [photos]

mitsotakis_300_190
Χαμόγελα, αγκαλιές και κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 9ος πρόεδρος της ΝΔ...

Συνεργάτες, φίλοι και ψηφοφόροι του κ. Μητσοτάκη βρίσκονται στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη και περιμένουν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ να φτάσει εκεί. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στα γραφεία του, στην οδό Ευφρονίου 8 και περιμένει να προχωρήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην Επικράτεια προκειμένου να είναι ξεκάθαρο πως έχει κλειδώσει η νίκη και είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν το αποτέλεσμα θα είναι οριστικό.

Aς σημειωθεί, επίσης, ότι ο γιός του Κυριάκου, Κωνσταντίνος, περιμένει τον πατέρα του στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη για να τον συγχαρεί.

epitelio_mitsotaki

epitelio_mitsotaki1

epitelio_mitsotaki2


Μάλιστα όσο περνάει η ώρα, προχωράει η καταμέτρηση και η νίκη του κ.Μητσοτάκη είναι και πιο κοντά ο κόσμος που πηγαίνει στο αρχηγείο του Κυριάκου Μητσοτάκη Χαλκοκονδύλη όλο και αυξάνεται.

epitelio_mitsotaki3

epitelio_mitsotaki4

Γερμανός δημoσιογράφος καλύπτει τις εκλογές για λογαριασμό της Σουντόιτσε Τσάιτουνγκ στο στρατηγείο Μητσοτάκη, όπως τουιτάρει ο Σωτήρης Γιαγτζόγλου από τον Alpha:

epitelio_mitsotaki5

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, η οποία συνδέεται με συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, έγραψε στο twitter:


iefimerida.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.