ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χαμόγελα, αγκαλιές και ενθουσιασμός στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη [photos]

mitsotakis_300_190
Χαμόγελα, αγκαλιές και κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 9ος πρόεδρος της ΝΔ...

Συνεργάτες, φίλοι και ψηφοφόροι του κ. Μητσοτάκη βρίσκονται στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη και περιμένουν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ να φτάσει εκεί. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στα γραφεία του, στην οδό Ευφρονίου 8 και περιμένει να προχωρήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην Επικράτεια προκειμένου να είναι ξεκάθαρο πως έχει κλειδώσει η νίκη και είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν το αποτέλεσμα θα είναι οριστικό.

Aς σημειωθεί, επίσης, ότι ο γιός του Κυριάκου, Κωνσταντίνος, περιμένει τον πατέρα του στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη για να τον συγχαρεί.

epitelio_mitsotaki

epitelio_mitsotaki1

epitelio_mitsotaki2


Μάλιστα όσο περνάει η ώρα, προχωράει η καταμέτρηση και η νίκη του κ.Μητσοτάκη είναι και πιο κοντά ο κόσμος που πηγαίνει στο αρχηγείο του Κυριάκου Μητσοτάκη Χαλκοκονδύλη όλο και αυξάνεται.

epitelio_mitsotaki3

epitelio_mitsotaki4

Γερμανός δημoσιογράφος καλύπτει τις εκλογές για λογαριασμό της Σουντόιτσε Τσάιτουνγκ στο στρατηγείο Μητσοτάκη, όπως τουιτάρει ο Σωτήρης Γιαγτζόγλου από τον Alpha:

epitelio_mitsotaki5

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, η οποία συνδέεται με συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, έγραψε στο twitter:


iefimerida.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.